Spandoeken

Omschrijving

Spandoeken
Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen.

Kies een voordelig PVC reclamedoek, een blockout voor doeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen aan steigers. Of ga voor duurzaam met het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek.

Voor de afwerking kies je uit vele mogelijkheden: zomen, metalen of conische nikkel ringen, zomen én ringen of een tunnel. Tip: komt het doek op een open plek waar de wind vrij spel heeft? Kies dan altijd voor de optie ‘zomen’ bij het bestellen.

Airtex
Voor wie geen zin heeft in het behangen van diverse stroken of mogelijke naden die je te zien krijgt, bieden we bij Creatlolia Reclame perfecte oplossing: Airtex behang. Dit is behang uit één stuk dat je in zijn geheel op de muur plakt. Hierdoor krijg je een naadloos behang op de wand. Het materiaal beschikt over een grote kleurkracht, waardoor je print echt van de muur afspettert.

Wat is Airtex precies? Het is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating dat een matte lichte structuur heeft, wat de muur een bijzondere uitstraling geeft. De achterkant van Airtex is licht grijs, waardoor het kleurverschil op de muur minder zichtbaar is. We printen op 350 gr/m2 fotobehang dus het is een mooi stevig behang. Het materiaal is verder makkelijk, eenvoudig en naadloos aan te brengen doordat het behang uit één stuk geprint wordt. Geen problemen meer met overgangen in afbeeldingen, patronen etc. Daarnaast is het een materiaal dat niet scheurt, niet kreukt, krasvast en brandvertragend werkt en waterafstotend is. Bovendien is het makkelijk schoon te maken dus ook ideaal om in de keuken te gebruiken. En mocht je het behang willen hergebruiken, dan kan dat heel makkelijk, omdat een print op Airtex eenvoudig in zijn geheel te verwijderen is en dus herbruikbaar is.

Categories