Reclameborden

Omschrijving

Onmisbaar in de marketingmix
Haast ieder bedrijf maakt er op de één of andere manier gebruik van: reclameborden. Dat is ook niet gek, want het gebruik van deze borden in je marketingmix is ontzettend effectief. Door slechts eenmaal te investeren bereik je namelijk al een groot publiek. Iedere dag opnieuw. Tel daar een slim design en pakkende boodschap bij op en je hebt praktisch goud in handen.

Verschillende soorten reclameborden
Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor reclameborden. Iedere onderneming en iedere situatie vraagt weer om een ander bord. Daarom kun je bij Creatolia terecht voor heel veel verschillende soorten en maten. Een greep uit de mogelijkheden:

Billboard
Een billboard kan ook makelaarsbord, banner, spandoek of iets anders zijn. Omdat ze vaak groot van stuk zijn, vinden we ze vooral terug langs de (snel)weg waar je je boodschap onder de aandacht van veel verschillende mensen kunt brengen. Maar je kunt ze natuurlijk ook op andere plekken hangen!

Project- & bouwborden
Wanneer je een (bouw)project hebt lopen, zijn project- en bouwborden de ideale reclameborden. Tijdens de gehele projectduur schittert jouw bedrijfsnaam op een groot bord en dat is de perfecte reclame op het perfecte moment voor degenen die geïnspireerd raken door jouw project of op zoek zijn naar iets soortgelijks!

Voetbalborden
Voetbalborden, ook wel sportveldborden genoemd, zijn niet weg te denken bij veel verenigingen. Je steunt er immers niet alleen je favoriete club mee, maar je kweekt ook een hoop vertrouwen en maatschappelijke betrokkenheid. Dat is precies wat je nodig hebt om mensen uit de regio aan je te kunnen binden!

Maatwerk & advies
Waar je ook naar op zoek bent en wat je ook wilt bereiken, bij Creatolia maken we onze reclameborden altijd op maat. Voorzien van de bedrukking die doet wat het moet doen: opvallen en overtuigen en altijd geproduceerd van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze specialisten voorzien je graag van helder en eerlijk advies waar je écht wat aan hebt.

Ook reclameborden laten maken?
Wil je ook effectieve reclameborden laten maken? Laat ons je dan volledig ontzorgen. We helpen je graag bij het ontwerp, de productie en de daadwerkelijke plaatsing. Zo heb je nergens meer omkijken naar. Kom langs bij ons kantoor, neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Categories