Belettering

Omschrijving

Belettering
Wij zijn een jong, dynamisch en meedenkend reclame bedrijf. Belettering is natuurlijk heel bepalend voor de uitstraling van Uw bedrijf. Wij geven U dan ook graag advies.

Raamfolie
Heeft U belettering nodig voor Uw auto, winkel of Uw bedrijfspand. Met de huidige techniek en know-how die wij binnen het bedrijf beheersen kunnen wij veel wensen uitvoeren. Van Grafisch ontwerp bij onze eigen DTP afdeling tot montage van de belettering, bij Creatolia reclame is het allemaal mogelijk.

One Way Vision
One Way Vision is een geperforeerd stickermateriaal voorzien van een zwarte lijmlaag. Hierdoor kan er van buiten niet naar binnen gekeken worden door het raam, maar wel van binnen naar buiten. Het geperforeerde stickermateriaal kan fullcolor bedrukt worden en zelfs contour gesneden. Bij UniekeSticker.nl besteld u uw One-Way-Vision raamsticker snel en voordelig op maat!

Wel naar buiten maar niet naar binnen kijken
One Way Vision stickers zijn erg populair omdat ze niet storend in de weg zitten. Je kijkt er van binnenuit dus gewoon en zonder problemen doorheen. Maar van buitenaf is de folie nagenoeg ondoorzichtig. En omdat het materiaal fullcolor bedrukt kan worden met alles wat u maar wenst, ontstaat er een fraaie en functioneel effect. Zo mogen de One Way vision stickers zonder problemen gebruikt worden op bijvoorbeeld de achterramen van een auto, of als reclamesticker op uw bedrijfspand. One Way Vision stickers bieden u privacy, zijn warmewerend en is bedrukbaar met bijvoorbeeld een mooie foto of uw bedrijfslogo. One way vision stickers worden altijd aan de buitenkant van het raam geplakt.

De voordelen van One-Way-Vision:
Wel naar buiten maar niet naar binnen kijken
Uit te snijden in iedere wensbare vorm
Fullcolor te bedrukken
Eenvoudig te monteren
Warmtewerend tot wel 70%

Snel en voordelig op maat gemaakt
Zoekt u een paar kleine stickers, of juist hele grote? Wij printen, snijden en monteren (op verzoek) uw one way vision stickers vakkundig en geheel op maat. Heeft u twijfels of One Way Vision geschikt is voor u of zoekt u een andere oplossing? Neem gerust contact met ons op middels ons contactformulier en wij komen hier zeer spoedig op terug.

Zandstraalfolie
Zandstraalfolies zijn privacyfolies die wel licht doorlaten maar geen zicht. Hiermee worden ramen dus geblindeerd en kan van beide kanten niet meer door het glas heen gekeken worden (in tegenstelling tot onze spiegelfolies). Voor het ultieme privacy-effect of het afscheiden van tussenruimtes zoals op kantoren zijn zandstraalfolies ideaal.

Snelle service
Daar wij beschikken over een compleet grafisch centrum kunnen wij zeer snel tot productie overgaan. Wij werken uiteraard met de beste kwaliteit folie en dat ook nog eens tegen scherpe prijzen.

Extra bescherming
Uw Stickers Lamineren is een duurzame oplossing om al uw digitaal geprinte reclame te beschermen en ze er nog beter te laten uitzien. Gelamineerde prints hebben een betere duurzaamheid, chemische bestendigheid en weerstand tegen blootstelling aan UV-licht. Door een print te lamineren, kunt u de kleuren optimaal tot hun recht laten komen, je kunt ook lamineren om een bescherming te geven tegen graffiti.

 

 

Categories