Parkeerborden

Omschrijving

Voor bezoekers, leveranciers, invaliden & meer
Parkeerborden laten maken voor je bedrijf kan heel handig zijn. Je kunt er namelijk precies mee laten weten waar iedereen kan en mag parkeren. Je kunt ermee aangeven welke plekken gereserveerd zijn voor bezoekers, waar leveranciers met hun grote vrachtwagens terecht kunnen of welke plaatsen voor invalide personen bestemd zijn. Of je kiest ervoor om directieleden en medewerkers hun eigen parkeerplaats te geven.

Bord met logo zelf ontwerpen?
Je kunt bij Creatolia gewoon voor een standaard design kiezen, maar je kunt ook een eigen ontwerp aanleveren. We maken de parkeerborden namelijk graag voor je op maat met een eigen opdruk. Personaliseer de tekst bijvoorbeeld of laat je bedrijfslogo toevoegen op het informatiebord, zodat het voor nieuwe gasten meteen duidelijk is waar ze hun auto neer kunnen zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Duurzaam & onderhoudsvrij
Als bewegwijzering voor buiten moeten parkeerborden stevig, duurzaam en bij voorkeur ook onderhoudsvrij zijn. Daarom adviseren we graag borden van een materiaal als aluminium. Het gaat tot in de lengte der dagen mee en dus hoef je slechts eenmalig te investeren om gedurende een zeer lange periode te kunnen profiteren van die handige parkeer- en verkeersborden. Dat is nog eens slim gebruik maken van je budget!

Parkeerborden laten maken & bestellen
Wil je parkeerborden laten maken voor jouw bedrijf? Kies dan voor Creatolia. We maken je bordjes helemaal op maat en zorgen voor een feilloze plaatsing bij jou op locatie. Je hebt nergens meer omkijken naar. Neem vandaag nog contact met ons op om je vrijblijvend te laten adviseren over wat je kunt bestellen of kom langs op ons kantoor in Utrecht om je te laten inspireren door de mogelijkheden. Of vraag direct een vrij blijvende offerte aan en weet meteen waar je aan toe bent.

Categories