Bewegwijzering

Omschrijving

Een duwtje in de juiste richting
Bewegwijzering is essentieel voor een goede klantbeleving. Zeker wanneer je beschikt over een groot pand of een nieuwe locatie kan het voor een bezoeker of relatie lastig zijn om te bepalen waar hij of zij precies heen moet. Met heldere borden helpen we die bezoekers de juiste richting te vinden. Dat verhoogt het gemak aanzienlijk en zorgt ervoor dat (potentiële) klanten en relaties hun bezoek zo fijn mogelijk ervaren!

Waarom bewegwijzering?
Bij Creatolia voorzien we jouw pand graag van effectieve bewegwijzering. Dat levert je heel wat voordelen op, waaronder:

Een professionele uitstraling
Uniforme bewegwijzeringsborden die de bezoeker de juiste weg wijzen geven jouw onderneming een professionele uitstraling. Je laat ermee zien dat je het beste voor hebt met je klant en hen zo goed mogelijk wil helpen.

Een beter imago
Niemand heeft de tijd om uit te vinden waar ze heen moeten. Met bewegwijzering zorg je ervoor dat bezoekers meteen kunnen zien waar ze moeten zijn. Dat heeft een positief effect op de houding ten opzichte van je bedrijf.

Efficiënte doorstroom
Bewegwijzeringsborden zijn niet alleen goed voor het beeld van je bedrijf, maar ze hebben ook nog een daadwerkelijke functie; ze zorgen voor een efficiënte doorstroom waardoor baliemedewerkers ontlast.

Soorten bewegwijzeringsborden
Afhankelijk van het doel en de situatie zijn er verschillende soorten bewegwijzering te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld op maat gemaakte parkeerborden gebruiken om aan te geven waar bezoekers juist wel of niet kunnen parkeren, maar ook voor binnen bewegwijzering kun je gebruik maken van bepaalde (digitale) bewegwijzeringsborden die de bezoeker rond kunnen leiden. Zonder dat ze om hulp hoeven vragen!

Categories