Glasdecoratie

Omschrijving

Unieke glas- en raamdecoratie
Glasdecoratie is tegenwoordig ontzettend populair. In de open kantoortuinen vandaag de dag is transparantie weliswaar heel belangrijk, maar dat mag niet ten koste gaan van de privacy. Hetzelfde geldt voor de ramen van je bedrijfspand of woning; je wilt een open en toegankelijke uitstraling, maar ook een beetje privacy. Daarom verzorgen we bij Creatolia glas- en raamdecoratie waarmee je inkijk tegengaat. Maar dan wel op een unieke manier!

De voordelen van glasdecoratie
De functie van glasdecoratie is vaak tweeledig. Enerzijds kent het een esthetische waarde. Dat wil zeggen dat onze raamdecoratie je bedrijfspand een chique en professionele uitstraling kan geven. Maar dat is nog niet alles! We kunnen onze folies ook van een full color print voorzien, waardoor ook afbeeldingen en foto’s op je ramen kunnen schitteren. Ook handig voor marketingdoeleinden! Anderzijds heeft het ook een functionele waarde. Onze decoraties zorgen voor meer privacy en tintfolies beschermen je ook tegen de zon, waardoor het ook minder snel te warm wordt op kantoor of in de winkel. Omdat de raamdecoratie ook het zicht van buiten naar binnen belemmert, weert het dieven en andere kwaadwillenden af. Zij kunnen immers niet zien wat er in het pand allemaal te vinden is!

Mogelijkheden van tintfolies
De mogelijkheden van onze glasfolies zijn nagenoeg eindeloos. Zeker qua vormgeving en bedrukking. Maar daarnaast hebben ze ook nog een aantal andere, handige eigenschappen:

Zonwerend
Beschermend tegen UV-straling
Anti splinter
Inbraakvertragend
Anti-doorkijk

Ook glasdecoratie laten plaatsen?
Bij Creatolia zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bedrukken en plaatsen van glasdecoratie. Wat je wens ook is en waarvoor je het ook wil gebruiken, we weten altijd de meest geschikte oplossing voor je te vinden. Compleet op maat gemaakt. Kom langs op kantoor en laat je inspireren, neem contact op voor eerlijk advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!

Categories