Bestelbus bestickeren

Omschrijving

Professioneel je bestelbus bestickeren
Een bestelbus bestickeren moet goed en professioneel gebeuren. Alleen zo zorg je immers voor een professionele uitstraling die vertrouwen wekt en een reclame die opvalt. Daarom kun je het beter overlaten aan Creatolia, specialist in het beletteren van auto’s. Wij werken graag jouw ontwerp of idee uit en bestickeren je auto vervolgens met kwalitatief hoogwaardige Oracal, 3M of Avery folies. Daarmee kun je extra lang genieten van je belettering!

Mogelijkheden
Of het nu gaat om een verlengde of verhoogde bus of grote bakwagen, bij Creatolia werken we met lijntekeningen voor allerlei soorten voertuigen. We kunnen dus ook gegarandeerd jouw bestelbus bestickeren. Daarbij heb je de keuze uit een kleine belettering op zij- en achterkant of bijvoorbeeld een full-color print over je hele auto. De mogelijkheden zijn haast eindeloos!

Zorgeloos op weg
Bij Creatolia kun je terecht voor het gehele proces. Van het allereerste ontwerp tot aan de productie van de folies en het daadwerkelijk bestickeren van je bestelwagen. Alle know-how en ervaring onder één dak. Je hebt nergens meer omkijken naar en je kunt zorgeloos de weg op, wetende dat je een groot publiek bereikt met een gloednieuwe en opvallende boodschap op je auto!

Je bestelbus bestickeren als marketingstrategie
Veel ondernemers laten hun bestelbus bestickeren als onderdeel van hun marketingstrategie. En terecht, want het is een effectief én kostenefficiënt reclamemiddel. Iedere keer dat jij de auto instapt om op weg te gaan naar een klant of klus kun je namelijk weer nieuwe mensen bereiken. Nieuwe potentiële klanten die misschien wel op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten. En dat jarenlang tegen een eenmalige, betaalbare investering!

Categories