Autoruiten tinten & blinderen

Omschrijving

Waarom je autoruiten blinderen of tinten?
Steeds meer mensen besluiten hun autoruiten te blinderen. Dat is niet gek, want het blinderen of tinten van de autoramen is niet alleen mooi, maar heeft ook zeker een functie. Het brengt zelfs allerlei handige voordelen met zich mee:

Interieurbescherming
Door je autoruiten te blinderen blijft het interieur van de auto zichtbaar langer mooi. Zonnestralen worden immers geblokkeerd waardoor vervaging en slijtage worden voorkomen.
Mooi meegenomen!

Diefstal voorkomen
Als de autoramen geblindeerd zijn is er niet goed te zien wat er in je auto ligt wanneer je wagen geparkeerd is. Daardoor worden dieven ontmoedigd om een ruitje in te slaan of anderszins je auto open te breken.

Minder zichtirritaties
Autoruiten tinten zorgt ook voor minder zichtirritaties en een fijner beeld aan de ogen wanneer je de weg op gaat. Zeker wanneer de zon fel schijnt. Je kunt vaak zelfs prima zonder zonnebril rijden!

Minder brandstofkosten
Je ramen blinderen zorgt er ook voor dat de auto minder opwarmt door de zon. Daardoor hoef je minder vaak de airco aan te zetten en kun je dus, zeker in de zomer, ook wat besparen op je brandstofkosten!

Chique uitstraling
Donkere autoruiten zijn niet alleen functioneel, maar ze zorgen daarbij ook nog eens voor een professionele en chique uitstraling. Je geeft je bolide dus net wat meer klasse mee. Het oog wil immers ook wat.

Autoruiten blinderen in diverse tinten
Bij Creatolia kun je je autoruiten blinderen in diverse tinten. We beschikken over verschillende folies zodat we je autoramen altijd kunnen voorzien van de tint die voldoet aan al jouw wensen. We gaan dus ook graag eerst even met je om de tafel zitten om te bespreken waar de situatie om vraagt en welke folie daar het beste bij past. Vervolgens gaan we direct aan de slag om je autoruiten te tinten!

Maatwerk
Om je te voorzien van de meest passende oplossing, kunnen we niet alleen je autoruiten blinderen in diverse tinten maar bieden we je ook meerdere mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld de achterruit tinten, maar ook alleen de zijruiten of een combinatie van de twee. We blinderen de ramen van grote en kleine personenwagens tot complete bussen. We gaan geen uitdaging uit de weg.

Categories